Verlangen naar hetgeen
Waar ik zo lang op heb gewacht
Werken, blijven doorgaan
Ik had nooit gedacht
Dat het zoveel energie zou kosten
Tijd en geld het meest
Maar ik leef nu naar het einde
Tot alles is geweest
Je hoeft het maar één keer te halen
Dan heb je hem in je zak
Bij de één lukt het meteen
De ander hoort weer ‘’je bent gezakt’’
Ik geef niet op
Stap over naar een ander
Het gaat nu veel beter
Wat is er veel veranderd
Ik heb er weer zin in
Het geeft me zoveel vrijheid
Nu nog dat kaartje
Dan heb ik hem voor altijd!