Samen bij elkaar.
Het is waar, onze levens kruizen elkaar en ditmaal meer dan ooit.
samen verhuizen we, we hebben het roer omgegooid.
We gaan samenwonen, samen in een huis.
Samen alledaagse zaken doen,
We maken het ons thuis.
Zelf koken, wassen, boodschappen doen en strijken.
Met elkaar leven en elkaar niet kunnen ontwijken.
Het is een mooi gebeuren, samen je leven leiden en persoonlijk inkleuren.
Het delen van lief en leed, maar ook samen zeuren.
2 levens worden één, voortaan zijn we samen en niet alleen.