De maan valt duidelijker te zien
sterren komen dichterbij en blijven
een voor een versiering op een nachtkleed
De Grote Beer en de Kleine
ter hoogte van haar linkerborst
Zij ruikt naar boerenjasmijn
laat mij zweven, even van de aarde los
zwaartekracht houdt mij niet meer tegen
zij roept, glimlacht nog steeds verlegen