30-07-2009 -*-*- 5 jaar samen-*-*- 30-07-2014
Lieve Daniël
Nog even dan zijn we alweer 5 jaar samen, lieve schat!
Getrouwd en 2 prachtige kinderen hebben we samen, had je dit verwacht?!
Dankbaar ben ik je nu al voor deze mooie tijd!
En er komen er nog veel meer bij, daarvan krijgen we geen spijt!
Lieve schat, ik ben blij met je dat je in me leven verscheen.
Zoals jij bent ken ik er geen een.
Ook hebben we samen al een paar dieptepunten bereikt
Samen zijn we er weer uitgeklommen, dat maakte ons sterk
Het is bij ons ook niet altijd rozengeur en maneschijn.
We zijn gelukkig en tevree en dat is reuze fijn.
Lieverd, als je dit gedicht gelezen hebt of nog gaat lezen denk je vast bij je eigen wat is er nu toch aan de hand, dit hoeft toch niet.
Ik moet het weer even, afgelopen weekend had ik weer veel verdriet.
Verdriet omdat we minder praten enz. als voorheen.
Kreeg het gevoel dat we elkaar wilden kwetsen, dat was gemeen!
Blij wil ik zijn en niet onzeker en bang dat gevoel beangstigd mij
Ik wil je niet van me afstoten, ik wil je dichtbij aan mijn zij.
En ik hoop dat ik je binnenkort het cadeau mag geven dat gelijk staat aan onze liefde, een symbool
Nee, niet onze scheetjes die stinken als het riool
Maar iets om te dragen & kunnen laten zien hoeveel ik van je houd.
Wat zonder jou & onze kids kan ik niet leven, mijn allerliefste schattebout!
Met een tekst erin/erop wetend waarvoor ik het heb gedaan!
En dat zal je never nooit meer ontgaan!
Veel liefs,
Marianne