Waarheidsbevindingen
Jeugdzorg en raad van kinderbescherming
Je verwacht dat ze kinderen helpen
Net als de kinderrechter die wel beter zouden weten,
dat kinderen beide ouders nodig hebben.
Jeugdzorg en raad kinderbescherming falen behoorlijk
Falen in de leugens van de moeder,
die vaak de vader zijn kinderen niet gund
De moeder die leugens verzint en het uiteinelijk voor elkaar krijgt,
dat vader de kinderen niet meer mag zien..
Vader vecht om zijn kinderen te zien..
Vader wordt hopeloos en raakt depressief
raad van kinderbeschermin en jeugdzorg denken dat moeders
vaak beter voor de kinderen kan zorgen dan een vader..
Helaas is dit niet zo en vaders kunnen ook goed voor
hun kinderen zorgen.
Vaders die hun kinderen door leugens niet meer te zien krijgen
gaan vaak rrare dingen uithalen en daardoor krijg je familie drama's
Raad van kinderbescherming en jeugdzorg en kinderrechters
werken er aan mee..
ouderverstoting ook wel genoemd
Je verwacht dat ze weten dat kinderen beide ouders nodig hebben
om op te groeien
Lijkt mij
Helaas weten ze dat niet en de kinderen zijn de dupe
Vaders zijn ook vaak de dupe hiervan.
Het gebeurd ook andersom,
Helaas vaak zijn de vrouwen zo bezig..
Moeders denk aan je kinderen
want die hebben beide ouders nodig!