Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
teveel gevraagd
een kind heeft nog veel te wensen
maar naargelang de wijsheid klimt
en de jaren het leven over bezint
wordt het gelijk aan andere mensen
waar het ooit met kleuren speelde
is het spel vergaan in monotoon
tot grijs verworden mensenkloon
nooit delend wat het eerst verbeelde
van de liefde tot spelen een drone
droomt het in het verre verleden
verspeent van jaren ongewoon
wordt het volwassen vurig beleden
maar o hoe groot haar hoon
als het kind speelt zoals in’t verleden
Over dit gedicht
Auteur:
DrieGeetjes
Gecontroleerd door:
Brenda
Gepubliceerd op:
09 november 2014
Thema's:
[Kinderen]
[Dromen]
[Geluk]