Sint had er vandaag extra veel zin in…
Jij was degene waar al z’n aandacht naar ging
Hij las en las… en vroeg zich af
of jij het voorbije jaar nou wel braaf was
Goddank kwam Piet er snel aan
die wist gelukkig wat er mee gedaan
Want soms heb je wel wat kuren
Zit je al eens stiekem in een kast te gluren
Iets te nieuwsgierig of op zoek naar wat zoet..
Maar wow, je woordjes schrijven dat doe je supergoed
Ja, ook daar ben je soms een schelm maar dat heeft wel iets leuk
Want zo ligt juf telkens weer met jou in een deuk
Sint heeft ook ontdekt dat je een keukenpiet bent
En dat vindt hij een héél groot talent
Voor hem is het nu wel klaar
GeschenkPiet moet uit de kroeg en naar de handelaar!
Je kan dus alvast beginnen hopen
Want Piet zal zeker niet alleen chocolaatjes voor je kopen
Zo, Sint scheurt er nu van door op z’n paard
Zet dus maar gauw je schoentje bij de haard…
Dikke kus van
Sint en Dicht-uit-je-duimPiet ;)