Als een wervel, zo hevig,
kwam je ons huis binnenwaaien.
Op zoek naar een plekje,
een liefdevol nest
met veel zon in te zaaien.
Soms woedde er stormen,
de verwarring dan groot.
Maar briesjes zo zacht
konden deze wel temp’ren
tot een vredige pracht.
Je blies ons omver,
hoe klein je ook was,
met jouw stralende lach,
en je denderende ik
die iedereen zag.
Je hoort nu bij ons,
ons pittig kapoentje
Vol grootse plannen en dromen,
voorzien van,
duizenden zoentjes.
Deze wereld is fijn.
Je zal het wel maken,
met jouw hartje van goud
je ijzeren wil
loopt het zeker niet fout.
We houden van jou kleine parel,
zoals van geen ander.
Je leerde ons streven,
naar een andere wereld.
Een minder perfect,
maar zo liefdevol leven.
Voor ons pleegzoontje Luca