Ontwikkeling
Ondanks je hakken in het zand
in jouw zoektocht naar het pad
Zie je nog de schaduw van de hand
die jou de weg wees door de stad
Je keek niet alleen recht vooruit
maar zag ook de noden om je heen
Vatte woorden en maakte ze luid
werd gehoord waar jij verscheen
De handen die je hebt gereikt
grepen al diversen uit een dal
Je ziet steeds vaker waar je kijkt
de obstakels vóór de val
Het genieten is ook een talent
wat jouw omgeving doet verlichten
Overal waar jij dan ook bent
verschijnen gemoedelijke gezichten
Er komen nog veel verse sporen
op de route die jij zelf weet te gaan
Jouw dromen gaan nog bekoren
zodat je nooit alleen zult staan
Met liefde en trots , van harte ,
jouw vader en moeder