Lieverd,
Er is niets wat jij niet van mij weet
Er is niets wat ik niet van jou weet
Samen ontdekken wij de hele wereld
Samen maken wij elkaars leven compleet
Wij kunnen de hele wereld aan
En er zal nooit iemand zijn die ons in de weg kan staan
Als je ziek of verloren bent, of je hebt pijn
Altijd zal ik er voor je zijn
Ik zal je steunen tot het laatste moment
Want er is niemand die mijn gevoelens voor jouw remt
Maar nu kan ik alleen nog maar dromen
Dat al onze dromen uit zullen komen
Onze liefde voor elkaar is net een grote gouden ring
Er zit geen begin of einde in
Onze liefde voor elkaar is oneindig
En dat gebeurt in je leven maar weinig
Samen zetten we er ook een paar mooie diamanten in
Voor elke diamant een mooie herinnering
Ooit zullen er ook krassen in komen
Dat zijn de wat minder fijne dromen
Maar ook dat lossen we samen wel op
Want op elke fles past een dop
Hiermee wil ik zeggen dat ik van je hou
En ik zal voor eeuwig blijven bij jou
van je Meisje