Levensloop
Morgen verwacht men van mij jouw levensloop
Natuurlijk geef ik deze info, met daarbij de hoop
Dat men jou hiermee verder helpen kan
Je handicap is niet niks, ’t maakt mij lam
Loom, moe, bijna geen concentratie meer
Toch moeten we verder, elke dag weer
Er wordt zoveel van jouw verdraagzaamheid gevraagd
Al je zintuigen worden hierdoor uitgedaagd
Om aan het werk te gaan voor je herstel
Soms word je kwaad en is er een rel
In en met jezelf, maar ook met de mensen om je heen
Dat mag, terecht, maar weet je bent NOOIT alleen!