ze moeten nu de wet aan gaan passen
werd er gesuggereerd
bedoelen ze daar mee
dat het oogluikend toegelaten werd
dat het mocht
omdat Mohammed een negenjarig meisje als bruid had
dat staat ergens in de Koran
ik hoorde het gisteren een
IS aanhanger brullen
het mag van de Profeet
mijn hart huilt
voor die kleine jonge meisjes
negen, tien elf, twaalf dertien, veertien,vijftien en zelfs zestien
is nog te jong ze zijn nog kind
ik zit met gebalde vuisten
zag jonge ontsnapte meisjes, kinderen nog
met dode , lege ogen
en een gebroken stem
vertellen
wat hun was aangedaan
uit naam van de profeet
en ik vraag me af
welke wet er aangepast moet worden
zeker een strenger beleid tegen pedofielie
laat ze die mannen niet toe laten
straks zijn onze kinderen, onze meisjes aan de beurt
mijn hart huilt en ik ben helemaal ontdaan