De zon schijnt in haar ogen
en wind waait door haar haar
Ik kan het echt niet helpen
dat ik zomaar naar haar staar
Ze is als een bloeiende bloem
stralend als de zon en heel sereen
Middenin het groene veld
nee, zoals haar is er geen één
Fonkelend als een diamant
schittert zij nog meer als ooit tevoren
Je zal maar een geluksvogel zijn
en voor altijd bij haar horen
Als een parel kwam zij tevoorschijn
van glanzend wit naar blinkend goud
Het kan gewoon niet anders
dan dat je onmetelijk van haar houd
Mijn dochter...