eh, ik zou het eigenlijk niet
weten, niets rijmt op twaalf
ik heb er ook weinig trek in
we leven in maand dertien
na de stilte volgt een moeilijk
gesprek, over van alles wat
behalve de kern van de zaak
daarmee hebben we het gehad
ik richt mij woordblind tot u
er is nog een lange weg te gaan
ongeƫffend over ongerijmd
u bent moeilijk te verstaan