ik herinner me nog dat ik jouw zag voor de aller eerste keer
en ik herinner mij jouw in je wippertje met je beentjes op en neer
ik herrinner mij jouw op je blote voetjes door de tuin..
en ik herinner mij ..je kleurde altijd rood in plaats van bruin ..
ik herinner mij jouw als jong meisje die bij me kwam logeren..
en ik herinner mij jouw op mijn bruiloft , dansen zal je nooit verleren ..
ik herinner mij jouw als een jong volwassen vrouw..
en ik herinner me jouw in het ziekenhuis met je pasgeboren zoon die was helemaal van jouw..
ik herinner mij jouw lach ..en de goede tijden die we hebben beleefd
ik herinner mij dat je zei ..als ik ga wil ik wel hebben geleefd ..
dat is ook wat je hebt gedaan ..tot het laatste toe voor iedereen klaar gestaan ..
vandaag ben je jarig gefeliciteerd ..en ik geef je in gedachten een kus ..ik mis je en voor mij ben je en zal je altijd blijven mijn zus ..