Altijd schijnt ergens
op de wereld de zon
Ook al zie je hem niet,
toch is hij op een plek
waar je hem even niet ziet
De zon zal verwarmen,
de armen omarmen,
de mensen laten lachen
Dus al zie je het
even niet meer zitten
Houdt dan hoop en wacht
tot hij jouw plek zal verhitten