Dood wat doe je toch?
Je neemt zulke jonge
mensen mee met epilepsie
Die laatste aanval
werd jou fataal
Je werd 28 jaar
Volop in het leven
na jaren intern, eindelijk
je eigen huisje gegeven
Afgelopen nacht was
jou laatste nacht
Niemand had het verwacht,
maar bij dag was jouw lichaam
het enige wat in bed lag
Je ziel is vervlogen
naar hierboven
Hopelijk is daar veel
liefde, licht en geluk
Zonder die aanvallen,
ze maakten je stuk...
Rust zacht Esmee,
overleden door SUDEP.
van je oud-klasgenootje, Rosalie.