Af en toe heb ik het idee
dat alles aan mij voorbij gaat.
Ik zie de wereld door
de ogen van een kind.
Ik word blij als ik een veer vind,
een schelp op raap en geniet
van de vogels die fluiten.
De grote boze wereld
begrijp ik niet altijd.
Moeilijke woorden,
veel stress en chaos.
Dan denk ik aan het geluk
van de kleine dingen.
Hetgeen wat men niet meer ziet..