Hallo angst, ben je daar?
Ik wil contact met je maken.
Je loopt altijd met mij mee,
weet mij telkens weer te raken.
Als ik nu eens naar jou toe ga,
hetgeen waar ik het meest bang voor ben,
kijk je mij dan ook rechtaan?
Of hou jij je schuil en doe jij
waar jij zo aan bent gewend.