het leven dat soms suckt en fuckt
ik ben een onderwerp een construct
een tegenhouder een obstruct
halt houden en nadenken wat ik moet bereiken
door te werken hou ik mij bij de rijken
door een spinsel heen kijken
in een houding zitten en bewerken
en het bedrijf kunnen versterken
met moed en kracht
hetgeen wat mij bij nieuw werk bracht