Dit was mijn huis. –voor een jaar of 2-
En als ik iets wilde, deed de begeleiding met mijn grillen mee.
Ik had het niet erg gevonden om hier een tijd te mogen wonen
Tot mijn 80e misschien. Dan was ik wel verlost van alle demonen
Maar helaas mocht het niet zo zijn. de demonen verdwenen,
Na een jaar echte rust en veel liefde om me heen, maar aan de horizon verschenen
Besluiten van de gemeente en toen moest ik hier vandaan
Ik moet hier weg. Deze woon organisatie kan zo niet blijven bestaan.
En toen was er weer onrust. De demonen liggen weer op de loer
Ik had zoveel rust in mijn hoofd, maar het interesseert de gemeente geen moer.
Mijn leven staat weer op zijn kop, dat stond het hiervoor ook al de hele tijd.
Veel dingen gebeurd, veel meegemaakt, van veel dingen ook best wel spijt.
En toen was er dit huis. Dit is het beste wat me de afgelopen jaren is gebeurd.
Maar van de gemeente moet ik weg. Het verhaal is vrij gekleurd.
Ik was eindelijk echt gelukkig. Ik kwam tot rust en begon te genezen.
Maar dat zou ze allemaal een worst wezen.