Ik laat je los
Ik laat je gaan
Met veel verdriet gepaard
Het heeft al
Veel te lang geduurd
Met alle schijn van dien
Toch voel ik me fijn
Bij jou, al maak je
Mij niet meer gelukkig
Wij hebben zoveel meegemaakt
Je hebt mij zoveel geleerd
Zoals ik dat bij jou heb gedaan
Een nieuwe toekomst komt eraan
Onze wegen schijden
Ik hou je in gedachten
Maar het is beter zo voor beiden.