Sint en de pieten zijn druk heen en weer aan 't rennen
om de kinderen weer eens grandioos te verwennen
Want wij verrassen alle flinke kinderen groot en klein
Maar, zou daar ook een cadeautje voor jou bij zijn?
Je deed meestal wel je best op school
Vooral in de gym ben je jufs idool
Met je hond is er al eens een probleem
Die is soms door het dolle heen
Springt dan wild bij jou op de bank of in bed
En jij... vindt dat dolle pret
Zo gaat het wel eens mis...
Maar gelukkig dat Sint niet al te streng is
Hij is dus al diep aan 't denken
wat hij je dit jaar zal schenken!