Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
mijn stem
mijn stem
mijn stem heeft nog nooit gescoord
want mijn stem word niet gehoord..
mijn stem is politiek gezien niets waard
want mijn stem verdwijnt in de economishe welvaart
mijn stem word steeds weer over ruled
want mijn stem word door de coalitie gevloerd
mijn stem is een leeg omhulsel in dit systeem
want de politiek ziet mijn stem als een game
mijn stem heeft dus nog nooit gescoord
want mijn stem word niet gehoord..
mijn stem heeft de politiek verloren
tot er een nieuw systeem zal worden geboren
maanberg
Reacties op dit gedicht
maanberg vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
maanberg
:
Dinsdag, februari 14, 2017 21:53
ja Teun hoek
helaas wel ..
teun hoek
:
Dinsdag, februari 14, 2017 19:20
helaas wordt nog veel bedrog in geloof aanvaard.
th
Over dit gedicht
Auteur:
maanberg
Gecontroleerd door:
michris
Gepubliceerd op:
14 februari 2017
Thema's:
[Bedrog]
[Fictie]
[Sprookjes]