samen
liggen we te turen
naar de nacht die
zijn intrede heeft gedaan
door zijn pracht verlangend
naar verbondenheid
kruipen we steeds dichter tegen
elkaar aan
mijn hand streelt zachtjes
door je haren
ik richt mijn blik op je gelaat
en word betoverd door je ogen
die vragend langs de sterren gaan
ineens fluister je zachtjes
mam als ik een ster zie vallen
dan mag ik toch een wens doen
voor mij alleen?
ik fluister ja lieverd, dat mag jij en
voel je voetjes wat verschuiven op
mijn been
mam ik mag de wens dan toch niet vertellen
anders komt hij toch niet uit?
ik zeg je zacht die wens die is de jouwe
en kus je teder op je wang
ik wijs met mijn vingers langs de sterren
leerde jou de stand van de kleine en
de grote beer
jij hebt jouw wens die nacht gekregen
en nog steeds als jij sterren aan de
hemel ziet verschijnen
vertel je het mij steeds weer