Wat een regendag is het nu weer.
gelukkig gaat het niet zo te keer.
De jonge plantjes die in de kas staan
kunnen dus lekker groeien gaan.
..maar ik had er 1 vergeten
de pot met zaden voor de Stokroos.
die is van de tafel gesmeten.
al de zaden eruit..ik boos
dat heeft onze huismuisje gedaan
ja,ja.. ik zag hem daar wel gaan.
Flitsend door de struikjes ..
ging hij er snel vandoor.
ik heb er weer zaden ingedaan
laat het potje maar binnen staan.
Ach, dit muisje moet toch wat eten
dus laat ik zijn streken maar vergeten.
Geschreven door J.v.B
19 - 3 -2017