Meisje met de trauma's
Waar ben je dan?
Meisje met de trauma's
Ik zoek je al zolang
Je bent altijd gespannen
kijkt schichtig om je heen
Voelt stiekem het verlangen
naar een knuffel, jij alleen
Meisje met je trauma's
en die lach op je gezicht
Laat het masker vallen
breng de waarheid aan het licht
Maar je loop al jaren op je tenen
Door het leven rond te dwalen
Onbegrepen door je omgeving
Afgekaatst door de maatschappij
Al die psychologen
niet op één hand te tellen
Ze lieten jou vertellen
maar er kwam niets uit
De één wachtte geduldig af
de ander haalde alles uit de kast
Toch kon niemand jou helpen
je deed alsof het hun schuld was
Om jezelf te redden
van alles te beschermen
Meisje met je trauma's
durf te kijken naar jezelf
De enige die jou kan redden
dat ben jij...