Ik wil altijd ergens anders zijn dan waar ik ben.
Het voelt alsof het daar beter is dan hier.
En al ben ik daar, ben ik nog niet voldaan.
Dan denk ik weer aan hoe de anderen zich vermaken. Kon ik mij maar splitsen. Overal aan meedoen.
Het klinkt aantrekkelijk. Maar gelukkig hoeft het niet. Ik hoef mij niet te bewijzen. De aandacht op te eisen.
Terwijl ik graag in de spotlights sta, probeer ik te kiezen voor rust in mijn leven.
Alleen te denken, het is goed zo hier.
En niet daar. Waar ik ben is oké.