Dag boom, ik wil even met jou praten
ik sla mijn armen om jou heen
waarom sta jij hier zo verlaten
hier zo eenzaam en alleen?
Ik wil al mijn zorgen met jou delen
wil gebruik maken van jou energie
hoop dat jou warmte mij kan helen
voel mij getroost nu ik jou weer zie.
Ik leg mijn hoofd dicht tegen jou aan
fluister naar jou door je dikke stam
ga nog dichter tegen jou aan staan
jij vermoedde zeker al dat ik kwam?
Dag boom, fijn dat ik met je mocht praten
ik voel mij nu weer een beetje getroost
soms voel ik mij alleen en ook verlaten
ik kan er nu weer tegen voor een poos.
Dag boom, ik kom terug om jou weer te zien
ik zoek jou op zodat je mij weer kan steunen
het zal wel even een poosje duren misschien
Bedankt boom,
dat ik tegen jou aan mocht leunen!
Geschreven door Jet.v.B.