13 juni 2017
Ik hoor in het ruizen van de wind
Een gerucht van strijd,
een jonge dame maar in haar hart en geest een meisje van drie
Dat meisje heeft verdriet en weet niet wat het moet
Ze wil zo graag schuilen in de armen van haar moeder
Maar het meisje durft niet
Haar moeder staat moedeloos toe te kijken
En weet ook niet wat ze nu nog kan doen
Ze wil zo graag haar meisje vasthouden
Het meisje is bang voor haar terreur zus
moet gaan zo als de zus wil want anders.....
De moeder moet terug naar hun vader
maar voor de moeder is dat boek voorgoed gesloten
Moeder moet lijdzaam toezien hoe ze haar meisje van haar afzonder
Het meisje krijgt een nieuwe fiets, en dan moet ze lelijke dingen tegen haar moeder zeggen
Wat het meisje doet...moeder gaat niet tegen haar meisje in
want het meisje begrijpt dat niet
Moeder moet het loslaten en hopen op betere tijden
een moeder