Smeekbede.
Ik roep uit de diepte tot U Heer
Want bij U Heer is erbarming.
Het nieuws komt met een klap binnen
Ik moet mij nu toch even bezinnen
zoveel aanslagen zoveel vermoord
ik weet echt niet wat ik nu weer hoor
Inrijden op mensen in een drukke straat
gewoon mensen die op vakantie gaat
Hoe kan onze wereld nu tot Vrede komen
De pijn en angst weg al gemaakte dromen
Zomaar ineens wordt dit weg gevaagd
Ja zomaar, er wordt ons niets gevraagd
Heer hebt toch medelij met ons mensen
zij kunnen U nu alleen nog verwensen
Ik buig mijn hoofd en vraag om Vrede
laat de wereld stoppen met dit wrede.
Ik roep uit de diepte tot U Heer
ik blijf het U vragen keer op keer.
J.v.B