Een fijne en tedere vriend.
Zij had een vriend waar ze veel om gaf en die haar teder streelde
Dat deed hij met volle overgave en zoveel passie dat zij kweelde.
Zijn tedere stem maakte haar blij, gaf een opwindend gevoel
Zodat zij zich geheel gaf,van hem ging houden een hele boel.
Hij kwam regelmatig,zij praten veel en genoten zo van elkaar
Haar buik begon te kriebelen door zijn stem en door zijn gebaar.
Maar er gebeurde van alles ineens, deze verhouding liep stuk
Zij dacht veel aan hem, en hij aan haar, zij was niet meer verrukt.
Gemis bleef bij haar achter , de bezoekjes waren zomaar voorbij
Maar misschien veranderd alles weer zoals de zee met zijn getij.
Wie weet zoekt hij haar nog eens op, belt hij bij haar weer aan
Reken maar dat zij hem zeker niet voor de deur zal laten staan.
Die mooie tedere tijd met hem zal zij zeker niet gauw vergeten
Want het fijne gevoel dat door hem kwam... is nog niet gesleten.
J.v.B