3 Maanden heb ik jou gedragen
12 Weken zat jij in mijn buik
Al die dagen heb ik jou gekoesterd
Al die dagen heb ik jou lief gehad
Jij jij groeide in mij
Maar helaas ik mocht jou het leven niet geven
De reden daar van weten alleen jij en ik
Zoveel pijn heeft het gedaan om jou temoeten laten gaan
Mijn kleine meisje ik mis je zo
de dag dat ik jou heb moeten laten gaan
Zal ik nooit meer vergeten
de pijn die ik voelde kan je niet beschrijven
Ik hoop wel dat je me wil vergeven
Dat ik jou het leven niet heb kunnen geven
In mijn hart draag ik jou voor altijd
Jij bent mijn kleine meisje en ik hou van jou
veel liefs van jou mama