Meisje wat heb je gedaan
Een tocht op de fiets
Je deed vaker zoiets
Al kwam je nooit aan
Je vertrok met een blijde lach
Op je gezicht
Toen een bericht
Een selfie met een gezicht vol angst
Een peace teken erbij
Zo dacht iedereen
Je voelt je oké
Maar jij bedoelde twee
Een laatste hint
Ik ben niet alleen
Hij maakte er één
En jij verdween
Politie, het leger, man en macht
Ging op jacht
Zij vonden jouw jas
Jouw fiets en verder niets