Ik mis je zoo
De lach op je gezicht, als je toch mag hebben wat je zo graag wilt...
Als mama tegen beter weten in,
Na nee zeggen zich toch gewonnen geeft.
Ik mis je drukte om en rond het huis,
Het huilen en het steeds de keukenkastjes moeten sluiten...
Samen gaan aan tafel,
Voordat de zon op is....
Je zit dan al zo bom vol energie
En hoe je smikkelend de chocola van je brood aflikt,
Terwijl je swingend op Billy en Bambam heen en weer beweegt.
Ik mis alles,
Ik mis jou,
Ik mis je roepen...
Hoe jij zo lieflijk de hele dag gerust,
Roepend. Mama mama achter mij aan huppelt...
Ik mis je omhelzing...
Het liefkozend aaien,
Zelfs je fijne kneepjes..
Je krijgt streken
Gaat steeds meer praten
En vormt nu echt je eigen...
O ik mis je zo enorm,
Mijn hart voelt als een lege vissen kom
Als het vaasje dat je achter liet,
Zo leeg! Nou dat de paarse bloemen zijn verwelkt.
Ik mis je kusjes,
Hoe jij ze nattig op mijn wang en lippen kon plaatsen!
Ik voel mij dan ook vaak zo eenzaam...
Er is geen gemis groter dan jou afwezigheid.
Ik kan niet wachten,
Om je thuis te heten...
Waar dan ook,
Als jij er maar weer bent.
In mijn armen en op mijn schoot.
Ik hou zoveel van jou.