Heel veel knuffels,
Nog meer kusjes..
Hier een pleister
En daar een toetje..
Ik aai je
En jij bijt me...
Van die hele zachte,
Liefdesbijtjes
Ik draag je in mijn armen
voed je aan de borst..
Je bent verzadigd,
En slaapt heerlijk zoet en zacht.
Maar dan ineens ben jij een peuter,
En puberteit is nu een feit.
Je slaat mijn armen van je af,
Want inmiddels vind jezelf je weg..
En terwijl ik je na roep,
Jack kom hier..
Loop je harder dan voorheen...
Alles is nee en nog eens nee
Zelfs mijn kusjes genezen nou niet meer..
De tafelpoot krijgt een schop,
Het eten ligt overal behalve op je bord..
Ineens lijk je zo groot.
Je lust vandaag geen brood,
En eet morgen liever pindakaas..
Van chocopasta moet je kokhalzen
Maar kinderbueno is mmm lekker!!
Ik moet soms oppassen niet te vloeken...
Je woordenschat wordt steeds breder,
En het woordje KUT
Vind je prachtig...
(Schaterlachend.)
Mama mama,
Ik negeer je..
Dan roep je keihard mijn naam,
Sasha!
Erg bedankt.
Peuterpuberteit.