Samen lopen ze zij aan zij
naar het kinder-bomen-bos
onderweg pinken ze beide
een traantje weg,
opeens zien ze daar hun
geplante boom staan al
heel groot en sterk,
zoals hun altijd zeggen
we gaan op bezoek bij
onze dierbaarste zij leeft
nu voort in deze prachtige
boom vol met energie....