Want hij,
Hij is de beste van ons allebei
Want hij
Hij luistert naar mij
als ik schreeuw
En als ik praat
Zelfs als ik vloek
En als ik wil gaan...
Want hij,
Hij zegt droog je tranen
En lach
Hij troost
En hij verandert mij!
Zelfs in mijn koppigheid.
Is hij de beste van ons allebei.
Want hij verandert nooit..
Hij is en hij blijft..
Want hij,
Hij is de honing,
Dat druipt van en dat kleeft..
Hij is de draad
Die ons bind..
En nog altijd de beste van ons allebei!