Klein, klein nichtje
Met alles erop en eraan
Hoe groot is het wonder
Nu van jou bestaan
Geweven door God zelf
Onzichtbaar groot geheim
Geweven in mijn hart
Waar je voor altijd mag zijn je papa en mama gaven jou de naam....
Waarmee je heel je leven
Genoemd mag zijn Door ons allen
En ook jezelf kan geven
Jouw naam op mijn lippen
Jouw naam in mijn hart
Jouw naam in mijn gebed
Jouw naam in vreugde en smart
Wat kan ik nog wensen
Voor jou, lief kindje klein
Dat jij je hele leven
Een kind van God mag zijn.
Liefs je tante.