Laat mij zweven
maak mij blij
met jouw aanwezigheid
voor even
Ik heb je lief
wat is er toch
heb je soms
stil verdriet?
Je stoot mij af
loopt steeds weg
wil je wel
of is dit straf?
Verstoppen doen wij allemaal
Er is niets, ik voel mij goed
Er vreet iets, ik word zo moe
Toch blijft die lach en ik straal
Ik alleen, prik door jou heen
de tranen komen, blijven stromen
het is de tijd om bij te komen
het masker valt, en jij lacht breed
Een lach die zolang is verstopt
je kijkt opeens zo blij naar mij
een lach die niet zo snel verdwijnt
een lach van oor tot oor.