Wat een dag.
Wat een heerlijke dag gisteren en vandaag
wij werden door lieve vrienden belaagd
Hoe gaat het met jullie, gaat alles wel goed?
Leuk om hun tegen te komen en weer te zien
oude bekende en zomaar uit het oog verloren
Nu volwassen met kinderen die ons erg bekoren
na wat geknuffel en wat heen en weer gepraat
handen drukken ieder die zijn weg weer gaat
napratend lopen wij dan weer door op de weg
wat was dit ontzettend leuk en fijn zeg! 👍😍
Geschreven door J.B
16-5-2018