Ver ligt het kindertijdsperk
achter jou maar toch blijven
dingen terug komen in het leven van nu,
haar gedachten haar liefde
zijn nu verwikkelt in elkaar
gedraaid tot dat je niet verder kon,
toch was jou kindertijdsperk
geen straf je mocht wel kind
zijn in de ogen van jou naasten...