Struinend door de straten
in oktober zeer verlaten
donderwolken om mij heen
mensen in de kou alleen
ik voel mij sip door al dat grijs
het weer brengt mij weer van de wijs
najaar wat doe jij met de mensen
zon is wat zij altijd wensen
het omslagpunt begint te komen
bladeren vallen van de bomen
wolken, regen zal verdwijnen
de zon blijft nu wel erg lang schijnen
langzaamaan verandert het klimaat
niemand die er nog bij stilstaat
lekker toch die warme zon
in bikini op het balkon
regenpak en paraplu wachten
in alle rust op zolder nu.