Doen, als dat moet
en raken,
mikken, treffen en diepgaan,
snokken, trekken en meegaan,
als een lappenpop en scheurend,
in rukwinden,
vlieg je daar,
gesmakt tegen de haast van de teller,
en opnieuw meegesleurd,
de vaart in,
de lucht in,
en doen, als dat moet,
en raken,
...