Een jaar ging het goed
en nu is het mis
Had al het gevoel
dat er wat loos is
Het gewone leven
valt hem zwaar
En daarin schuilt 'm
nou juist het gevaar
Baan kwijt
ongevulde dagen
Mensen die dingen
van 'm blijven vragen
Vader verhuist
ver van 'm weg
Die laatste druppel
bracht 'm van de leg
Greep weer naar de fles
verdooft zijn gevoel
Lange dagen
zonder doel
Ontkennen, liegen
feiten verdraaien
Niets kan dit alles
nog verfraaien
Bot reageren
respectloos bovendien
Niet vragen
kun je me helpen misschien
Wees 'm de deur
kan dit niet meer aan
Heb 'm gezegd
dat 'ie maar moest gaan
Huilend bleef ik achter
met pijn in mijn hart
Mijn zoon en ik
drijven weer apart