In de schemering van de avond
staat de soep te pruttelen
de lichten in huis zijn nog uit
het schemeren is best fijn
zich wanend in een stille wereld
waar je even jezelf kan zijn
in de schemering van de avond
wordt het licht ontstoken
en de schemering doorbroken.