Mist,
jij mistige mislukkeling
jouw mist kan mij niet raken
als mistige vlagen
mijn gezondheid doen verlagen.
jij mistige mislukkeling
doet mijn stappen vertragen
een stevige windvlaag
gevecht om erdoor te gaan
vochtige koude en nat
kom ik tegen op mijn pad
het is wat het is… mist.
Geschreven door Jadzia
9-12-2918