Somberheid
Ik werd wakker met een naar gevoel
had weer eens heel naar gedroomd
machteloosheid kwam ook naar voren
deze dag ging mij niet bekoren
Er zijn weleens van die nare momenten
het komt denk ik door deze regendagen
alles ziet er wat somber en donker uit
Och,denk ik dan het zijn maar vlagen
Dus mijn bed maar weer uit omdat het moet
ik wade naar de badkamer als door een poel
rechtte mijn rug en wiste al de somberheid
de dag gaat goed,geloof het nu maar meid.
Geschreven door Jadzia
7-3-2019