Een warm welkom
In een prachtig dorp
Waarvan ik nooit eerder
Wist dat het bestond
Eindelijk thuis
Ontvangst met open armen
Een rustgevend dorp
Wandelen aan de maas
Een warm bad, nieuw begin
Belangstellende mensen
Gezelligheid en goede zin
Een moment sta ik stil
Tranen vloeien, ik voel me zo
Zo ontzettend dankbaar