Er is er 1 jarig Hoera hoera,
nu vieren wij feest.
Jammer dat het door sommige vergeten wordt,
dat doet het pijns het meest.
Het feliciteren van die persoon,
dat kost toch niet zoveel.
Zeker als het je vader is,
vergeet hem niet zo snel.
Voor je het weet is hij er niet meer,
hij stond altijd wel klaar met geld en raad.
toen was hij wel goed voor jou,
Maar op deze belangrijke dag vergeet jij hem,
om te feliciteren omdat hij jarig is.
Er komt een dag dat jij hem mis,
dan kan je het niet meer omkeren.
Je zal hem dan niet meer kunnen feliciteren,
en zeker alles wat hij heeft gedaan voor jou niet meer kunnen waarderen.